Metode de plata

Plata prin SMS -> ON

Plata prin SMS este simplă, astfel trebuie doar să urmărești instrucțiunile de la noi de pe site în momentul în care ai ales această metodă de plată.

O modalitate modernă pentru a efectua plata facturilor și serviciile comandate.

Rețelele suportate sunt: Vodafone, Telekom, Orange, și Digi.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) -> ON

Plățile prin cardurile bancare sunt realizate de procesatorul nostru de EuPlătesc.

Cardurile bancare pot fi emise de oriunde în lume sub sigla Visa, MasterCard, MaestroCard sau Visa Electron, tranzacțiile fiind ușor de realizat și foarte sigure, conform standardelor de securitate aplicabile plăților prin card.

Pentru a plăti prin card trebuie doar să urmăriți instrucțiunile de la noi de pe site după ce ați selectat cardul ca fiind metoda de plată aleasă.

În cazul optiunii de plată „Online prin card bancar” veți fi redirectionat către pagina securizată a procesatorului de plăți unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

-> Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

-> „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

!!!!! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card !!!!!

Plata prin Transfer Bancar -> ON

Plata se efectuează pe baza facturii proforme primite după finalizarea comenzii.

Mergi la unul din sediile băncii tale sau accesează contul tău internet banking și completează un ordin de plată conform datelor din factura proformă.

După ce ai efectuat plata te rugăm să ne contactezi pentru confirmare și pentru activarea comenzii.